Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Krifa Basis

Bred fagforeningsydelse til hele arbejdslivet – 139 kr./md.

Som selvstændig har du normalt vis ikke brug for en fagforening, da en fagforening varetager lønmodtagers forhold på arbejdsmarkedet.

Men i følgende tilfælde kan du som selvstændig, stadig have god gavn af at være med i fagforeningen også.

  • Hvis du har lønarbejde ved siden af driften af din virksomhed. Dette er jo stadig at betragte som lønarbejde, selvom det måske kun er på deltid.
  • Hvis du er ansat i din ægtefælles virksomhed. Du betragtes stadig som selvstændig i dette arbejde, men arbejdsforholdet har mange punkter der minder om en alm. lønmodtager ansættelse. Her vil fagforeningen kunne hjælpe dig i mange situationer.

Vores jobtrivselskonsulenter er klar til at tale med dig, hvis du møder udfordringer med din trivsel på jobbet. Derudover får du adgang til godtgørelse ved strejke og tilskud til efter- og videreuddannelse, ligesom vi yder tilskud til psykisk krisehjælp. Du bliver inviteret til vores medlemsarrangementer, når du er med i Krifa Basis. 

Vigtigt at vide om Krifa Basis 

  • Har du ikke været medlem af Kristelig Fagforening inden for de seneste tre måneder, får du de første to måneder i Krifa Basis gratis. 
  • Betaler du hver måned, lægger vi et gebyr på 15 kr./md. oven i prisen. Betaler du en gang i kvartalet (pris pr. md. x 3), er der intet gebyr. Du vælger selv, om du vil betale hver måned eller en gang i kvartalet. 
  • Det er en forudsætning, at du har været med i Krifa Basis i to måneder, før du kan modtage strejkegodtgørelse. Overflytter du fra en anden fagforening, har du ret til strejkegodtgørelse med det samme. 
Du kan købe Krifa Basis både alene eller sammen med a-kassen.