Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Tilbud fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Har du ansatte eller overvejer du at få det, kan et medlemskab i en arbejdsgiverforening være en god idé. Kristelig Arbejdsgiverforening (KA) har 2 stærke tilbud til dig.

Som arbejdsgiver kan der opstå mange spørgsmål af forskellig art. KA giver juridisk råd og vejledning om ansættelse, afskedigelse og al den personalepolitik, der ligger indimellem. KA's jurister kan desuden føre sager for dig ved domstolene. 

KA udbyder også kurser i forskellige former for ledelse og giver råd og vejledning om arbejdsmiljø – alt det som du har brug for at vide som selvstændig. KA kombinerer faglig rådgivning og professionel sparring med konkrete værktøjer, der gør det lettere for dig som arbejdsgiver at leve op til krav fra myndighederne. 

To stærke tilbud til dig

Kristelig Arbejdsgiverforening har et ønske om, at det de tilbyder, dækker dine behov. Derfor har de to forskellige tilbud til dig. 

Tilbud 1: KA Plus 

Dette medlemskab giver dig "hele pakken", og du bliver også omfattet af overenskomsten, og de goder der ligger der, f.eks feriekort- og pensionsordning. 

Tilbud 2: KA Flex

Dette tilbud læner sig meget op af KA Plus medlemskabet, men er uden overenskomst. 

Syv gode grunde til at vælge netop KA 

  1. Personlig rådgivning af jurister og konsulenter i ansættelses- og arbejdsmarkedsforhold 
  2. Fleksibel overenskomst 
  3. Bedre og billigere barselsfond 
  4. Overskuelig hjemmeside med mange værktøjer 
  5. Feriepengeordning, hvor pengene bliver i din virksomhed 
  6. Pensionsordning med sundhedsforsikring 
  7. Medlemskab af Håndværksrådet (giver mange rabatordninger f.eks. på brændstof, forsikring eller telefon)
KA yder hjælp og støtte til danske virksomheder, der tror på dialog frem for konflikt og ønsker en helhedsorienteret, selvstændig arbejdsgiverforening som talerør. 

KA kan hjælpe dig med at leve op til de lovkrav, der er på dit fagområde både hvad angår sikkerheden på din virksomhed, at der er lavet APV, og at dine ansættelsesbeviser er lovlige.