Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Krav til din computer

Her kan du læse om sikkerhed og hvordan din computer skal være indstillet.

1. Computerens styresystem

OBS: Fra 15/07 2014 kan du ikke længere bruge NemID i Windows XP. Læs mere her.

Du kan bruger Windows Vista, 7 eller 8. Du kan også bruge nyeste version af OSX, der kan hentes i Apples App Store.

Husk at holde din computer opdateret. Det kan du fx gøre via Windows update og App Store.

2. Browser

Du kan bruge:

Internet Explorer 10 eller nyere

Google Chrome

Firefox

Safari

2.1 Indstilling af browser

Normalt kan du bruge Mit Krifa uden at ændre noget.

Oplever du problemer med at bruge Mit Krifa, kan du kontrollere 3 indstillinger i din browser:

(fx Internet Explorer)

1. Skal tillade pop-up vinduer. Se hvordan.
  2. Skal acceptere cookies. Læs mere om cookies.
  3. Skal understøtte 128-bit SSL kryptering som sikkerhed for, at dine oplysninger får det højeste niveau af beskyttelse. Læs mere om kryptering

3.0 Program til at vise blanketter/formularer

Krifa Boks kræver, at du har programmet Adobe Reader installeret.
Vi anbefaler version 9.0 eller nyere. Hent Adobe Reader gratis.

4.0 Tjek din computer

Få din computers programmer skannet og vurderet for sårbarheder.
Gå til skanner

5.0 Computer hjælp

Krifa tilbyder ikke generel computer hjælp, men henviser til at kontakte en lokal leverandør.

Hjælp til login