Stresset som selvstændig? Få en samtale med vores stresskonsulenter

Oplever du at være stresset i arbejdet og livet som selvstændig? Føler du ikke, at du har tid eller overskud nok til dine opgaver og din virksomhed?

I Krifa vil vi god arbejdslyst, og som selvstændig er det især vigtigt, at man formår at prioritere sin tid, at man forstår og mestrer de administrative krav og regler, kan leve i usikkerheden og kan balancere det sammenflydende privat- og arbejdsliv. Hvis ikke man formår det, risikerer man at blive stresset og opleve mistrivsel.


Derfor tilbyder vi i Krifa et online stresshåndteringsforløb, hvor du får mulighed for at få løbende samtaler med en stresskonsulent. Mange genkender sikkert, at svingende og usikre indtægter kan være en stor stressfaktor som selvstændig, men hvordan håndterer man det? Eller hvordan balancerer du arbejde og familie, når deadlines, kunder og løse ender presser på? Det er blot nogle af de spørgsmål og udfordringer, som du ville kunne få hjælp til igennem Stressfri.

Stressfri

Stressfri er et professionelt og skræddersyet værktøj til dig, der gerne vil arbejde med stress – hvad enten du selv er stresset, kender en stressramt eller ønsker at forebygge stress.

Stressfri består af en række videoer, hvori Krifas stresskonsulenter giver dig vejledning og konkrete råd til lige netop din situation.

Du får konkrete råd og øvelser, så du kan arbejde med stress ud fra din egen situation. Samtidig kan du også få samtaler med en stresskonsulent, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Læs mere på krifa.dk