10 varme tips

Vi har samlet 10 gode råd og tips til dig der er iværksætter. Tips, som du kan lade dig inspirere af.

Tænk på at det i sidste ende er dit ansvar at træffe dine egne beslutninger og følge din egen mavefornemmelse. 

 

  1. Find ud af, hvad du brænder for og fokuser på at gøre dét. I sidste ende er det ilden, viljen og troen, der vil bære dig over de største bjergtinder. Gør dig klart, hvad det er, DU vil. 
  2. Find løsninger. Det er vigtigt, at du udvikler din forretningssans og din kreativitet og finder kreative løsninger på problemerne - i stedet for at stirre dig blind på dem. 
  3. Fortæl om din idé – men forær heller ikke dine forretningshemmeligheder bort. Måske løber du en større risiko, hvis du ikke fortæller om din idé end hvis du deler den? 
  4. Accepter fejl. Vi kan ikke undgå at begå fejl som iværksættere. Se fejlene som en mulighed for at blive klogere og lære, hvordan du kommer videre. 
  5. Prioriter din sparsomme tid på de ting, som virkelig flytter noget. Som iværksættere er vores knappeste ressource vores tid. Hop endelig over hvor gærdet er lavest, hvis det hjælper dig til at komme hurtigere i mål. 
  6. Pas på din energi. Som iværksættere lever vi af vores gode energi og passionen for det, vi laver. Slukkes flammen, mister du din vigtigste ressource. Gør ting, der er gode for dig – og som giver dig energi hver dag. 
  7. Find gode legekammerater, som du kan sparre med. Det er vigtigt at finde nogle mennesker, som kan udfordre dig og give dig inspiration og kontakter til at udvikle din virksomhed. 
  8. Fokuser på dine kunders behov i stedet for dit produkts fortræffeligheder. En velkendt fejl for mange iværksættere er, at vi bliver så forgabte i vores egne produkter, at vi helt overser, at det i sidste ende er kunderne, der er afgørende for vores succes. 
  9. Spørg om hjælp. Andre mennesker er ofte meget villige til at hjælpe. At spørge andre til råds er ofte den bedste måde at bygge langvarige relationer på og giver dig samtidig en uvurderlig viden, som du kan handle på. 
  10. Gør tingene på din måde. Mange mennesker står klar i kulissen med gode råd til, hvordan du bør gøre tingene. Hvis du ønsker at skabe noget nyt, vil der altid være nogle, der synes, at det, du gør er helt forkert. Tag det som et tegn på, at du nok er på vej i den helt rigtige retning.