Personlig vejledning

Personlig vejledning er til stor hjælp for dig som iværksætter. Søg din vejledning hos de rigtige personer. Den rigtige vejleder kan udfordre dig og hjælpe dig med at se de blinde vinkler.

Revisor

En revisor vil typisk kunne hjælpe dig med økonomiske spørgsmål. De vil normalt se sagen ud fra, hvad du får bedst økonomi ud af - fx hvad du kan trække fra i skat og lignende.  

Abonnere du på vores erhvervsrådgivning, kan du benytte vores revisor hotline.

Advokat

En advokat kan hjælpe med juridiske spørgsmål. Det kan være omkring lejekontrakter, leverandørkontrakter, klausuler og lignende.

Abonnere du på vores erhvervsrådgivning, har du adgang til skabeloner og rådgivning.

Iværksætter Center

I hver region er der oprettet Iværksætter Centre eller Væksthuse. De tilbyder iværksætterkurser og hjælper med fx forretningsplaner, etableringsbudgetter og SWOT analyser. Her kan du finde dit lokale Væksthus

A-kasse

Din a-kasse vejleder dig om, hvordan driften af din virksomhed bedst tilpasser sig de mange og indviklede regler, som vi arbejder med.

SKAT

SKAT vejleder dig omkring momsindberetning og lignende. Vær opmærksom på at det ikke er alt, SKAT godkender som "drift af selvstændig virksomhed". Du kan derfor med fordel indhente en udtalelse fra dem, inden du går i gang. Så risikerer du ikke at få et skattesmæk senere.

Krydstjek dine oplysninger

Vær opmærksom på, at det råd, du får fra én person, ikke nødvendigvis går hånd i hånd med andres råd til dig. Det kan være, at det råd, du får fra en revisor, er godt ud fra en økonomisk vinkel men dårligt set ud fra a-kassens betragtning. 

Vi opfordrer dig derfor til, at du krydstjekker dine oplysninger, så du kan træffe dine beslutninger på et fuldt belyst grundlag.