Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Iværksætter

Enhver start af virksomhed bunder i en idé. Hold fast i din idé men bearbejd den grundigt!

Start af selvstændig virksomhed

Når du skal starte din egen virksomhed, er der ofte mange ubesvarede spørgsmål. Det er helt naturligt. Derfor har vi lavet en iværksætterpakke til dig. Den kan både give dig overblik over din situation, inspiration til hvad du med fordel kan gøre - og gode tilbud til dig som selvstændig.

Trin 1 : Opstart

Det allervigtigste for dig og din virksomhed er, at forretningsmodellen er robust. Derfor er det en god investering at bruge noget tid på at udvikle de grundlæggende tanker om selve forretningen. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil vi klart anbefale dig at udfylde vores forretningsplan.

Hvis du supplerer den med vores checkliste ved opstart, vil du også have helt styr på de spørgsmål og emner, der hører til start af en virksomhed.

Og fordi vi tager din succes alvorligt, tilbyder vi også både webinarer og personlig samtaler med vores virksomhedsrådgivere. Webinarer om start af egen virksomhed er halvanden times online foredrag via din egen computer, hvor du samtidig kan chatte med os direkte.

Trin 2 : De rigtige tilbud til dig som iværksætter

Abonnerer du på vores erhvervsrådgivning eller er med i vores a-kasse får du en lang række af tilbud, vi har skruet sammen til netop dig som iværksætter.

Du kan benytte vores juridiske hotlines, hvis du har juridiske spørgsmål. Det kan f.eks være spørgsmål til kontrakter, eller hjælp til inkasso, hvis kunderne ikke betaler. Du kan også få rabat på brændstof til din bil. Du kan også komme med i vores netværksgruppe for selvstændige. 

Nyheder og inspiration får du fra vores nyhedsmail bl.a. om aktuelle webinarer og arrangementer.

Trin 3 : A-kassen - sikkerhedsnet og knowhow

Midt i al travlheden med din virksomhed er det meget vigtigt også at tænke på din egen økonomiske sikkerhed. Som selvstændig er det fornuftigt at sikre sig med en a-kasse, der hjælper dig, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed igen.

Vi kan vejlede dig om dine muligheder for at få dagpenge og rådgive dig i den omfattende lovgivning, der er på området. Spørg os gerne løbende, for mulighederne og begrænsningerne kan ændre sig over tid.


Andet

På siden A-kasse, kan du se alle vores gratis tilbud til dig. Det er altså noget, du alt sammen har adgang til blot ved at være medlem af Krifa Erhverv.

På siden Medlemstilbud, kan du se hvilke yderligere produkter, du kan købe dig til. Det er primært tilbud, som vi har forhandlet hjem til dig fra andre udbydere. Enkelte af produkterne er dog vores egne, men som koster lidt ekstra.