Iværksætter

Enhver start af virksomhed bunder i en idé. Hold fast i din idé men bearbejd den grundigt!

Start af selvstændig virksomhed

Når du skal starte din egen virksomhed, er der ofte mange ubesvarede spørgsmål. Det er helt naturligt. Vi vil gerne prøve at give dig lidt vejledning, som forhåbentligt kan hjælpe dig godt i gang.

Opstart

Det allervigtigste for dig og din virksomhed er, at forretningsmodellen er robust. Derfor er det en god investering at bruge noget tid på at udvikle de grundlæggende tanker om selve forretningen. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil vi klart anbefale dig at udfylde vores forretningsplan.

Du er også velkommen til at deltage i vores webinarer om opstart af egen virksomhed. Et webinarer er halvanden times online foredrag via din egen computer, hvor du samtidig kan chatte med os direkte.

Hvis du ikke kan deltage på det næste webinar, kan du se et tidligere afholdte webinarer, via vores LinkedIn side.


Når du er startet

Abonnerer du på vores erhvervsrådgivning eller er medlem i Krifa Basis får du en lang række tilbud, vi har skruet sammen til netop dig som selvstændig.

Du kan benytte vores juridiske hotlines, hvis du har juridiske spørgsmål. Det kan f.eks være spørgsmål til kontrakter, eller hjælp til inkasso, hvis kunderne ikke betaler. Du kan også få rabat på brændstof til din bil. Du kan også komme med i vores netværksgruppe for selvstændige.

Nyheder og inspiration får du fra vores nyhedsmail bl.a. om aktuelle webinarer og arrangementer.

A-kassen - sikkerhedsnet og knowhow

Midt i al travlheden med din virksomhed er det meget vigtigt også at tænke på din egen økonomiske sikkerhed. Som selvstændig er det fornuftigt at sikre sig med en a-kasse, der hjælper dig, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed igen.

Vi kan vejlede dig om dine muligheder for at få dagpenge og rådgive dig i den omfattende lovgivning, der er på området. Spørg os gerne løbende, for mulighederne og begrænsningerne kan ændre sig over tid.