Drift af virksomhed - etableret

Når du driver selvstændig virksomhed, uanset om du er meget nystartet eller er godt etableret, er der mange forhold at tage stilling til. Mange af dem, kan du få vejledning om her.

Som selvstændig, kan det være svært at finde tiden, til at ligge i hængekøjen og slappe af. Men det er vigtigt at du prioritere tid væk fra virksomheden også, så du kan pleje dig selv og din familie. Brænder du ud, er der stor risiko for, at din virksomhed dør. Faktisk kan "timeouts" fra din virksomhed, være en rigtig god idé. Læs evt. artiklen "De gode resultater skabes i weekenden".

Når det så er sagt, så skal vi også sætte fokus på driften af virksomheden.

Forretningsplanen:

Forretningsplanen er et værktøj du bør hive frem flere gange. Det er ikke kun som iværksætter den skal bruges, men så sandelig også i din løbende drift af virksomheden. Der er hele tiden ting der skal justeres og tilrettes.

Medarbejdere:

Skal du til at ansætte din første medarbejder, eller har du allerede medarbejdere i din virksomhed, er der mange regler du skal have styr på. I afsnittet Medarbejdere finder du en kort vejledning, om flere forhold som det er vigtigt du har kendskab til og styr på.

Følgende links kan også give dig god vejledning, om specifikke forhold.

Juridiske forhold

Som selvstændig er der også mange juridiske forhold du skal have kendskab til. Det er ikke alle vi kan have lige godt styr på, derfor er det godt at kunne søge vejledning, når bestemte situationer opstår.

Som kunde i Krifa Erhverv kan du få hjælp og sparring fra vores advokater, jurister og socialrådgivere.

Andre tilbud

Vi har også en lang række tilbud til dig, som er godt i gang med din selvstændige virksomhed. Se følgende links:

På siden A-kasse, kan du se alle vores gratis tilbud til dig. Det er altså noget du alt sammen har adgang til, blot ved at være medlem af KrifaErhverv.

På siden Medlemstilbud, kan du se hvilke yderligere produkter du kan købe dig til. Det er primært tilbud vi har forhandlet hjem til dig fra andre udbydere. Enkelte af produkterne er dog vores egne, men så koster lidt ekstra.