Stressfri

Som selvstændig er der mange ting, der skal tages stilling til. Alt lige fra momsindberetning og ordrehåndtering til planlægning af kalenderen.

stressfri
Derfor har du måske oplevet at miste overblikket eller glemme en vigtig dato. Det oplever alle i ny og næ, men bliver det mere reglen end undtagelsen, er du måske stresset. Stress kan ramme alle - og er du ikke selv ramt, kender du sikkert en, der er.

Stressfri

Når du er blevet klogere på din egen situation, dukker der helt sikkert nogle spørgsmål op. Derfor har vi udviklet værktøjet Stressfri, som er et professionelt og skræddersyet værktøj til dig, der gerne vil arbejde med stress – hvad enten du selv er stresset, kender en stressramt eller ønsker at forebygge stress. 

I forløbet får du konkrete råd og øvelser til, hvordan du arbejder med stress ud fra din situation, og løbende vil du få samtaler med en stresskonsulent, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. 
Forløbet består af:
  • Videoer med undervisning og konkret hjælp.
  • Redskaber og øvelser, der hjælper med at mindske stressen.
  • Samtaler med Krifas stresskonsulenter. 
Forløbet er udviklet til Krifas fagforeningskunder. Derfor er sprogbruget rettet mod en lønmodtager-arbejdsgiver-situation. Kan du som selvstændig abstrahere fra dette, er vi overbevist om, at du også vil få meget ud af at følge forløbet og få samtalerne med vores stresskonsulenter. 

Læs mere om Stressfri og tilmeld dig forløbet


For at tilmelde dig Stressfri skal du være kunde i Krifa Erhvervsrådgivning. Det kan du blive for kun 139 kr. om måneden ekskl. moms. Erhvervsrådgivning er skræddersyet til dig, der arbejder selvstændig på fuld tid, og som har behov for sparring om alt fra regnskab og samarbejdskontrakter til juridisk hjælp og markedsføring

Se, hvad du får i Krifa Erhvervsrådgivning