Attraktiv pensionsordning igennem Erhvervsrådgivning

I Krifa ønsker vi at hjælpe dig i hele dit arbejdsliv. Derfor har vi indgået en aftale med Danica Pension om en attraktiv pensionsordning, som du og dine medarbejdere kan blive omfattet af, når din virksomhed abonnerer på Krifas Erhvervsrådgivning.

Pensionsordningen i Danica Pension indeholder både en forsikringsdækning og en pensionsopsparing. Så ud over at spare op til pensionen, vil du og dine medarbejdere derfor blive dækket ved visse kritiske sygdomme, ved tab af erhvervsevne og gennem sundhedssikringen få mulighed for at blive behandlet hurtigt uden om ventelister.

Sundhedssikring – for en tryggere hverdage med mindre sygefravær

Med en sundhedssikring igennem Danica Pension, vil du og dine medarbejdere få en tryggere hverdag. I vil i en række situationer få hurtigere adgang til hurtigere behandling og I vil dermed kunne mindske sygefraværet på arbejdspladsen. Du og dine medarbejdere slipper for lange ventelister, og I har selv indflydelse på, hvor og hvornår I ønsker behandling. Dermed får I optimale muligheder for at komme på højkant og komme tilbage til arbejdet igen hurtigt. 

Særlig fordele – Pensionsordningen giver dig blandt andet følgende fordele

  • Yderst lempelige helbredskrav ved optagelse i ordningen
  • Billige kollektive forsikringsdækninger
  • Stor fleksibilitet i tilpasning af forsikringsdækninger
  • Lave administrationsomkostninger

Adgang til din pensionsordning via Netpension – her kan du følge udviklingen på din pensionsordning, se dine forsikringdækninger, bestille oversigter m.m.

Pensionsordning