A-kasse og Erhvervsrådgivning


Vi tilbyder både a-kassemedlemskab til dig som selvstændig og Erhvervsrådgivning til din virksomhed – et nyt rådgivningsprodukt.Se en mobil-venlig udgave af denne side

Produktoversigt


Dagpenge

Er du med i vores a-kasse? Så har du mulighed for dagpenge, hvis du lukker din virksomhed.

Der er også andre krav for at få dagpenge. Du skal have været med i a-kassen i 1 år – og have haft din virksomhed i mindst 52 uger, hvor du har arbejdet mindst 30 timer om ugen. Fra 1. oktober 2018 kan du bruge din skattepligtige indtægt til at få ret til dagpenge. Læs mere om reglerne her

Tilbage til toppen


Efterløn

Er du med i vores a-kasse? Så er det også muligt for dig at indbetale til efterløn. Du får på denne måde mulighed for at stoppe på arbejdsmarkedet en årrække forud for folkepensionen.
Tilbage til toppen


Lønsikring

Er du iværksætter eller helt ny virksomhedsejer? Så kan du tegne Lønsikring, hvis du er med i vores a-kasse. Du forsikrer dig, så du får et ekstra beløb oven i dagpengene, hvis du bliver ledig.
Tilbage til toppen


Jobrådgivning

Jobrådgivning er for dig, der er ledig - eller ønsker at blive lønmodtager. Du kan få råd og vejledning til din jobsøgning – og vi hjælper dig med at gribe det hele rigtigt an.
Tilbage til toppen


Selvstændig eller ej? Vi hjælper dig

Når du skal starte din egen virksomhed, er der ofte mange ubesvarede spørgsmål. Det er helt naturligt. Derfor har vi lavet en iværksætterpakke til dig – her får du overblik over din situation, inspiration til næste træk - og gode tilbud til dig som selvstændig.
Tilbage til toppen


Rabataftaler – fra pension til benzin

Abonnerer du på vores erhvervsrådgivning eller er du med i vores a-kasse? Så kan du få tilbud fra vores samarbejdspartnere - fx om pensionsordning og forsikringer. Du kan også få rabat hos Amimo og Circle K.
Tilbage til toppen


Få et 360-graders virksomhedstjek

Tag turen hele vejen rundt om din virksomhed sammen med vores virksomhedsrådgivere. Vi glæder os til en 360-graders samtale i telefonen, hvor vi sammen finder ud af, hvor du er sårbar - og hvad du bør sætte ind overfor.
Tilbage til toppen


Juridisk hjælp i telefonen

Få råd og vejledning fra vores advokater og jurister - eller via vores særlige aftale med advokatfirmaet DELACOUR. Tilbage til toppen


Eksperthjælp til personalejura

Vores dygtige jurister rådgiver dig i telefonen – fx om personalejura, når du skal ansætte og afskedige.
Tilbage til toppen


Få tjekket dine samarbejds- og freelancekontrakter

Vores jurister kigger dine samarbejds- og freelancekontrakter igennem.
Tilbage til toppen


Adgang til juridiske standarddokumenter

Abonnerer du på vores erhvervsrådgivning får du via Mit Krifa adgang til en række juridiske dokumenter, kontrakter og skabeloner, som du kan bruge i din virksomhed.
Tilbage til toppen


Arbejdsskadesager for dig som selvstændig

Får du en arbejdsskadekan vores jurister hjælpe dig – både med råd og vejledning, men vi fører også gerne din arbejdsskadesag for dig.
Tilbage til toppen


Hjælp ved sygdom

Sygedagpengeloven gælder også for dig som selvstændig. Få hjælp til at søge om sygedagpenge – og de problemer, der måtte komme.
Tilbage til toppen


Jobtrivsel og stressrådgivning

Få hjælp til din trivsel og adgang til Stressfri – et værktøj, der kan hjælpe med at forebygge og håndtere stress.
Tilbage til toppen


Forretningsudvikling, salg og markedsføring

Hvordan sikrer du gode salgstal, og at din markedsføring lykkes? Vi tilbyder dig en times samtale med vores samarbejdspartner Onmondo. De hjælper med at optimere din tilgang til markedet og kan fastslå, om du har det bedst mulige salgs-setup.
Tilbage til toppen


Direkte adgang revisorer

Få råd og vejledning via vores direkte kontakt til revisionsfirmaet Beierholm – og få fx hjælp til skat, moms og inkasso
Tilbage til toppen


Inspirerende arrangementer og webinarer

Kom med til vores spændende arrangementet og webinarer, når du abonnerer på vores erhvervsrådgivning. Vi glæder os til at møde dig!
Tilbage til toppen