Kurven er tom
Du har valgt:
Ønsker du at købe a-kasse og fagforening?
Er du også interesseret i fagforening? Vælg fagforening
Er du også interesseret i a-kasse? Vælg a-kasse

Jobsøgningsværktøj: Talentbird

Overvejer du at skifte til at blive lønmodtager. Som medlem af Krifa Erhverv kan du gøre brug af jobsøgningsværktøjet: Talentbird.

Vidste du, at 75 % af alle de ledige stillinger aldrig bliver til et jobopslag på jobportalerne? Få adgang til det usynlige jobmarked med Talentbird - et jobsøgningsværktøj, der hjælper dig ind i varmen hos virksomhederne, inden jobopslaget udarbejdes.

Forestil dig, at du i en onlineprofil samler dine kernekompetencer, erhvervserfaring og jobønsker samtidig med, at du udvælger de brancher og virksomheder, som du er interesseret i.

Adgang for Krifa Erhverv-medlemmer

Som noget nyt præsenterer vi et samarbejde med Talentbird. Det betyder, at du som Krifa Erhverv-medlem får et Pro-medlemskab, som giver dig nogle ekstra fordele. På den måde er du altid tæt på virksomhederne, når behovet for en ny medarbejder opstår.

Du får:

  • Indblik i, hvad der gør dig speciel, og hvor du differentierer dig i forhold konkurrenterne på jobmarkedet
  • Hjælp til optimering af dit CV
  • Adgang til profilvisningsstatistikker og lønniveau-sammenligninger indenfor den nærmeste fremtid.

Pro-medlemsskabet giver dig en mulighed for at optimere din karriere. Det koster normalt 95 kr. pr. måned, men det er gratis for dig som medlem af Krifa Erhverv.

Hvordan virker det?

Du opretter en profil med dine kernekompetencer, jobønsker og meget mere. Du kan også importere dit CV via LinkedIn. Talentbird er delt op, så der både er en side for jobsøgende – og for virksomheder, der søger efter medarbejdere.

Virksomhederne søger som udgangspunkt på dine kernekompetencer i kombination med dine ønsker til fx geografi, løn og arbejdstid. De kan også se dit CV. Det særlige ved værktøjet er, at virksomheden kan se, at du har en interesse i dem, hvis du dukker op i deres søgning. Med andre ord afstemmer I via Talentbird forventninger på forhånd, sådan at jobsamtalen kan handle om det vigtigste - nemlig dig og det, du er god til.

Tag dit gratis Pro-medlemskab i brug. Gå på Mit Krifa og opret dig